BATMAN / MERKEZ - Hürriyet Anadolu Lisesi

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönem 2. yazılı sınavlarından Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri sınavları 27 Aralık 2023 Çarşamba günü ülke genelinde ortak olarak gerçekleştirilip okumuzda da başarı ile tamamlanmştır. Emeği geçen kıymetli öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

1.Döneme ait 2.sınav takvimimiz açıklanmış olup sınava girecek öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz. Sınav takvimi aşağıdaki ektedir.

Ara

Yarın (06/12/2023) ilimiz genelinde kuvvetli yağış beklentisi olup veli ve öğrencilerimizin buna göre hareket etmelerinin dikkate alınması önem arz eder.

Kas

Bilgiyi sadece anlatmakla kalmayan, aynı zamanda geleceğimizin şekillenmesine de katkı sağlayan sevgisi ve özverisi ile öğrencilerimizin yolunu aydınlatan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en derin sevgiyle kutlarız.

Kas

Uzun uğraş ve emekler sonucunda okul logomuzumuzun tasarımı tamamlanmış olup, öğrenci öğretmen tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz. Okul logomouz aşağıdaki linktedir.

Kas

İlimizde Valilik Binasının yan tarafında organizyonu yapılan 100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği etkinliği kapsamında organize edilen etkinliğe Hürriyet Anadolu Lisesi ailesi olarak bizler de katıldık. Organizasyon öncesi öğrencilerimize verilen çekler ile de diğer yöresel yerlerin yiyeceklerinin tadına bakıldı.

Kas

Atamızın aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde iki dakikalık saygı duruşunda bulunup İstiklâl Marşı eşliğinde bayrağımızı yarıya indirdik.Ayrıca Edebiyat Öğretmenimiz Sezer AYHAN'ın koordinatörlüğünde günün anlam ve önemini vurgulayıcı konuşmalar ve sunumlar yapıldı.  Bu vesileyle atamızı bir kez daha rahmet,minnet ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Okul aile birliği toplantımızı velilerimizin katılımı ile birlikte okulumuz kütüphane salonunda gerçekleştirdik. Devam devamsızlık, öğrenci notları öğrencilerimizin akademik başarıları hakkında velilerimize bilgiler verilmiş olup okul kıyafetlerinin modeli ve rengi kararı alındı.